Aanmeldformulier De Grote Brommobiel Tourrit 2022

Dit is het aanmeldformulier voor het evenement De Grote Brommobiel Tourrit 2022 welke dit jaar opnieuw zal plaatsvinden bij BebrO Brommobielen in Hoevelaken. Deze tourrit wordt net als vorig jaar weer een geweldig evenement waarbij je een prachtige route door het landschap kan rijden en kan bijkletsen met andere brommobilisten.

De gegevens en voorwaarden voor dit evenement en het aanmeldformulier vind je hieronder.

Details van de tourrit

Datum: 1 oktober 2022
Locatie: Drs. W. van Royenstraat 21
3871 AN Hoevelaken
Tijdstip aankomst: 09:00 uur
Tijdstip vertrek voor tourrit: 10:00 uur
Wat gaan we doen?
Om 09:00 uur is iedereen aanwezig (!) en drinken we een kopje koffie of thee met wat lekkers erbij. Daarna gaan we in de volgorde die bepaald is bij binnenkomst op weg en rijden we een mooie tourrit in de omgeving van Hoevelaken, Voorthuizen, Nijkerk en Amersfoort. Bij terugkomst is er een hapje en een drankje en gelegenheid om bij te praten met elkaar.
Regels:
 • Vooraf ontvangen jullie instructies voor de tourrit.
 • We letten goed op de navigator, dat is de brommobiel vooraan
 • We rijden met een maximum snelheid van 45 kilometer per uur en blijven in de colonne, we halen dus niet in.
 • Wanneer de vlag uit het raam van de navigator komt dan betekent dat we een probleem hebben en we binnenkort ergens moeten stoppen.
 • We gebruiken de claxon alleen in groepsverband en alleen wanneer de navigator deze ook gebruikt.

Met dit aanmeldformulier kan je jezelf opgeven voor De Grote Brommobiel Tourrit 2022, vul daarvoor alsjeblieft alle velden in. Heb je vragen over een andere activiteit of een andere vraag, gebruik dan het contactformulier.

Dit evenement wordt gesponsord door:

  Chauffeur:

  Bijrijder (optioneel):

   

  Regels voor aanmelden:

  • Let op! Alleen correcte en een volledig ingevulde formulieren met details van de chauffeur en zijn of haar brommobiel zijn geldig als aanmelding (uitgezonderd de gegevens van de bijrijder wanneer je alleen komt).
  • Aanmeldingen met missende of incorrecte gegevens zijn niet geldig en worden niet in behandeling genomen.
  • De inschrijvingstermijn eindigt één week voorafgaand aan het evenement, hierna kunnen er geen aanmeldingen meer verwerkt worden.
  • Met het invullen en versturen van dit formulier verklaar je aanwezig te zijn bij het evenement.
  • Moet je toch afmelden? Meld je dan af via het contactformulier, op die manier kunnen we met planning en inkoop rekening houden met het aantal aanwezigen.