De Grote Brommobiel Tourrit 2022

Vorig jaar werd voor het allereerst De Grote Brommobiel Tourrit gereden en omdat het meteen al een groot succes was is toen besloten om er een jaarlijkse traditie van te maken. Dus gaan we het dit jaar weer doen en hopen we op een groot aantal aanmeldingen.

Kan ik mij al aanmelden?

Ja dat kan, het aanmeldformulier voor De Grote Brommobiel Tourrit 2022 vind je hier. Nadat je aanmelding bij ons is binnengekomen ontvang je alle informatie die je nodig hebt in je e-mail.

Details van de tourrit

Datum: 1 oktober 2022
Locatie: Drs. W. van Royenstraat 21
3871 AN Hoevelaken
Tijdstip aankomst: 09:00 uur
Tijdstip vertrek voor tourrit: 10:00 uur
Wat gaan we doen?
Om 09:00 uur is iedereen aanwezig (!) en drinken we een kopje koffie of thee met wat lekkers erbij. Daarna gaan we in de volgorde die bepaald is bij binnenkomst op weg en rijden we een mooie tourrit in de omgeving van Hoevelaken, Voorthuizen, Nijkerk en Amersfoort. Bij terugkomst is er een hapje en een drankje en gelegenheid om bij te praten met elkaar.
Regels:
  • Vooraf ontvangen jullie instructies voor de tourrit.
  • We letten goed op de navigator, dat is de brommobiel vooraan
  • We rijden met een maximum snelheid van 45 kilometer per uur en blijven in de colonne, we halen dus niet in.
  • Wanneer de vlag uit het raam van de navigator komt dan betekent dat we een probleem hebben en we binnenkort ergens moeten stoppen.
  • We gebruiken de claxon alleen in groepsverband en alleen wanneer de navigator deze ook gebruikt.

Tourrit bordje

Iedere deelnemer ontvangt bij aankomst een tourrit bordje zoals je hier onder ziet dat voor je bevestigd wordt op de voorkant van je brommobiel en zonder dit bordje mag je niet meerijden (afspraken gemaakt met doorkruisende gemeenten voor vergunningen). Na de tourrit mag je het als aandenken mee naar huis nemen.