Chique voor elke leeftijd (advertorial)

Gisteren reed ik met mijn brommobiel zonder de navigatie te gebruiken door heel Amersfoort naar mijn afspraak in het drukke stadsverkeer. Hoewel ik daar nog nooit was geweest reed ik meteen goed en ik vind mijzelf best wel stoer.

Ik was trouwens niet de enige die daar moest zijn zag ik bij aankomst want toen ik de uitrit afreed de weg op kwam daar een gloednieuwe Ligier JS60 Chic aanrijden met een voorname dame op leeftijd met deftige spierwitte coiffure, helemaal in stijl gekleed en handschoentjes aan het stuur. Dat is dus duidelijk: met een Ligier maakt u -ongeacht uw leeftijd- een indrukwekkende entree.

Bent u benieuwd of u ook weer zelf naar uw afspraak kunt rijden? Bekijkt u dan eens het aanbod op de website van Ligier Benelux. Met meer dan 80 dealers in hun netwerk is er vast wel één bij u in de buurt.


(Advertentie)
Bekijk de nieuwste Ligier JS60 op www.ligier.com