De brommobiel voor jouw bedrijf

Wie een brommobiel wil hebben voor zijn of haar bedrijf kan tegenwoordig kiezen uit een steeds groter wordend aanbod van brommobielen met veel ruimte achterin. En wil je elektrisch dan is er bijvoorbeeld de Ligier Pulse 4, Bellier Docker Electro of Carver Cargo om jou en je materiaal schoon van A naar B te verplaatsen.

De traditionele bedrijfsbrommobiel komt meestal in de typische vormgeving, ook wel Broodbus genoemd naar de bezorgbusjes van de bakkers van vroeger. Ze zijn verkrijgbaar van diverse merken, Ligier en Aixam hebben er eentje in het assortiment en wat ze vooral doen is opvallen in het verkeer. Dus wat is er nou een beter idee dan er dan ook maar meteen reclame op te zetten?

Schilders-, en onderhoudsbedrijf J. Kuijper in Leidschendam maakt handig gebruik van het imago van de bedrijfsbrommobiel en zet ze -hoe kan het ook anders- strak in de lak zoals ze in Den Haag zeggen. En dat doen ze heel leuk.

Alleen de slogan al: “J. Kuijper, Schilderwerk Zonder Druiper“, Haagser kan het eigenlijk niet. Nou ja, wel dus want deze brommobiel, is bijvoorbeeld uitgedost in de ADO clubkleuren. Dat is overigens niet de enige brommobiel, heel het wagenpark van het bedrijf bestaat uit ‘Broodbusjes’ in zwart, oranje, goud, roze, rood en andere kleuren.

En omdat ze niet alleen opvallen met deze en veel andere kleuren maar ook heel goed hoorbaar aan komen tuffen kan je er niet omheen: hier is de schilder!

Maar dat is niet alles, zoals ze in de regio vaak “Helemaal Goud!” zeggen als ze iets goedkeuren maken ze het natuurlijk helemaal met deze gouden brommobiel, koninklijk goud vind ik zelf. Logisch, ze schilderen ook jouw paleis en misschien zelfs wel bij de koning zelf, wie weet.

Mocht je dus benieuwd zijn hoeveel er in zo’n bedrijfsbrommobiel past voor jouw eigen zaak dan loont het de moeite om eens een bezoekje te brengen aan de dealer bij jou in de buurt. En dat hoeft natuurlijk niet in Den Haag te zijn, dat kan door het hele land. Een bedrijf dat jou daar alles over kan vertellen is GT Mobility in Dronten. Ga jij binnenkort ook opvallend op weg voor jouw zaak? Gewoon doen!


En zoek je een schilder met humor in het westen van het land? Dan heb je die nu ook gevonden. 😉

(Foto’s gebruikt met toestemming)