De Microcar M.Go X, het stoere broertje

Na al het nieuws over die prachtige nieuwe Ligier JS60 zouden we bijna vergeten dat er ook nog een SUV broertje van haar is, de Microcar M.Go X. Dus halen we hier de foto’s weer even naar boven om te laten zien dat het een stoer stel is samen.

Toen deze geheel nieuw ontworpen brommobiel gepresenteerd werd in september 2019 was het een spectaculaire verschijning en dat is het nog steeds. Sinds 2007 zijn de merken Ligier en Microcar broer en zus door de overname door van het Franse merk door Ligier en beide merken worden in de Benelux geïmporteerd door Ligier Group Benelux. En waar Ligier al heel lang de sportieve brommobiel laat zien is Microcar nog steeds het robuuste broertje en zoals ik hierboven schreef een stoer stel samen dus.

Microcar M.Go X Ligier JS60 Chic

Op straat herken je ‘m meteen, elk exemplaar is op de B-stijl gemarkeerd met een mooi glimmende rode X. De M.Go X is ondanks de restricties van de Coronacrisis heel knuffelbaar, met een soepele DCI motor en lekker zittende stoelen is het een genot om er in te rijden. Hieronder laten we de foto’s nog even zien en ben jij benieuwd geworden of dit de brommobiel voor jou is? Maak een afspraak met een dealer bij jou in de buurt, het kan namelijk weer.


(Advertentie)
Bekijk de Microcar M.Go X op www.ligiergroup.nl

In 2019 kreeg ook het kleine zusje Microcar Dué een fris nieuw gezicht.