Doe je mee?

Sinds de publicatie in de ANWB Kampioen, in het AD Amersfoortse Courant en het RTV Utrecht nieuws item op televisie heb ik heel veel verzoeken voor routeplanning ontvangen en nu nog krijg ik e-mails met vragen over waar je van A naar B moet rijden met een brommobiel.

De meeste Kronkelroutes die op mijn website worden aangeboden zijn door mijzelf gereden, met dashcam is een video opgenomen en daarna uitgewerkt. Sinds een paar maanden worden er ook bijdragen ingestuurd waarvan sommigen verwerkt worden tot Kronkelroute op deze website. Ik ben daar heel blij mee.

Want ik kan natuurlijk niet zelf het hele land door om Kronkelroutes te rijden om deze te delen op mijn website. Daarnaast is het een van de doelstellingen van mijn website om de zelfredzaamheid te bevorderen zoals ook in de missie op mijn website omschreven is en het blog ‘Hoe plan je veilig jouw route?’ staan allerlei handige tips om zelf een route met de brommobiel te plannen, lees dat ook eens door.

Heb jij een verzoek voor een bepaalde routeplanning ergens in Nederland, maak dan een account aan op mijn website en plaats jouw bericht op het forum in het onderdeel Navigatie. Op die manier kan iemand anders jou vertellen waar je het beste kan gaan.

Ik vind het leuk om je op mijn website terug te zien als actieve gebruiker op het forum maar nog meer met met jouw ingestuurde route. Zo komen er meer Kronkelroutes bij en misschien win jij die tankpas t.w.v. € 25,00 wel.