Een aangepaste brommobiel kopen? Dat kan!

Even geleden schreven wij over de mogelijkheden bij het aanpassen van een brommobiel aan jouw specifieke eigenschappen zodat je met jouw lichamelijk beperking toch veilig kan rijden.

Voor de meeste mensen met een lichamelijke beperking is dat een fijne optie die je weer op weg helpen en je weer jaren verder kan met je brommobiel. Soms komt er een exemplaar beschikbaar omdat de eigenaar er niet verder mee kan, bijvoorbeeld als de beperking een progressief verloop heeft.

Aangepaste Microcar M.Go te koop

Voor deze Microcar betekent het dat deze beschikbaar is voor een nieuwe eigenaar die misschien wel een soortgelijke lichamelijke beperking heeft maar een sterke wens heeft om ook zijn of haar vrijheid te herwinnen. En het goede nieuws is, dat kan!

Bij Bebro Brommobielen in Hoevelaken is op dit moment een prachtig rode Microcar M.Go te koop die al over deze aanpassingen beschikt, zo is het gaspedaal links geplaatst en is het pookje aan de linkerkant verbonden met een extra pook die rechts bediend kan worden. Zo kan je toch met één hand sturen en de richtingaanwijzer en claxon bedienen tijdens het rijden (klik op afbeeldingen voor grote weergave).

Wij laten op Kronkelroutes.nl deze Microcar graag even zien want heb jij een soortgelijke beperking als de vorige eigenaar van dit juweeltje en heb je interesse in de aanschaf ervan? Dan kan je natuurlijk contact opnemen met Bebro Brommobielen.

P.S. Los van de aanpassingen, het is ook echt een hele leuke brommobiel dus je krijgt een vette knipoog van deze Microcar.


(Advertentie)

Ook jouw aangepaste brommobiel koop je bij een erkende Bovag dealer!