Een onderdeel nodig? Bij Minicar-parts ben je aan het juiste adres!

Heel veel brommobilisten laten hun brommobiel bij een dealer onderhouden, dat is beter als je zelf niet weet wat je moet doen als er iets aan je brommobiel moet gebeuren.

Maar wanneer je handig bent met de techniek van je voertuig dan sleutel je graag zelf aan je eigen brommobiel. Dat kan ook prima, heel veel oudere brommobielen zijn eenvoudiger uitgevoerd en als je alles weet over motoren dan kan je zelf problemen verhelpen. Alleen, waar haal je de onderdelen?

 

Je zoekt een onderdeel en …

Een zoektocht op internet laat -met name op Facebook- een groot aantal berichten zien waarin wordt aangegeven dat (vaak bij particuliere verkopers) niet het juiste onderdeel is geleverd of er juist helemaal niets is ontvangen. En als je er vervolgens over gaat klagen laten ze je barsten, je bent opgelicht.

Minicar-parts is betrouwbaar

Zoiets zal je niet overkomen bij Minicar-parts in Hoevelaken. Bij Minicar-Parts ben je namelijk altijd aan het juiste adres als je een specifiek onderdeel zoekt. Al meer dan 25 jaar zijn zij de grootste aanbieder en een betrouwbaar specialist in brommobiel onderdelen met een eigen webwinkel en een groot magazijn in Hoevelaken.

Zij leveren je onderdelen van alle bekende merken zoals Ligier en Microcar en ook Chatenet, Aixam, JDM, Casalini, Grecav en Bellier maar ook schoonmaakproducten zoals Ekowax Wassen Zonder Water om je brommobiel glimmend en schoon te houden.

Is het originele onderdeel niet meer te verkrijgen? Naast originele onderdelen bieden zij ook retrofit onderdelen aan die perfect zijn als vervanging. Zo kom je nooit stil te staan.

Ook handig: ze hebben een uitgebreid Helpdesk center.

Je vindt Minicar-parts op het volgende adres:

Oosterinslag 1
3871 AL Hoevelaken