Een oproep aan rijscholen

Als je in Google zoekt naar rijscholen die rijlessen voor de brommobiel aanbieden dan is dat nog best een uitdaging, je ziet er maar een paar die opvallen. Zoek je er specifiek eentje bij jou in de buurt dan lukt dat vaak niet. Daarom deze oproep aan alle rijscholen die dat doen: laat je zien!

Om ons heen in België, Luxemburg en Duitsland zie je ze veel op de weg en ook op social media komen ze heel vaak langs: brommobielen waarmee les wordt gegeven. Ook in andere landen in Europa zie je ze veel, in Oostenrijk en Frankrijk bijvoorbeeld waar je vaak al op nog jongere leeftijd in een brommobiel mag rijden.

Hier in Nederland groeit de groep jongeren die voor een brommobiel kiest heel snel en het is een kwestie van tijd voordat ook hier de rijscholen ontdekken dat ze voor die jongeren het beste zichtbaar kunnen zijn met goede reclame voor de rijschool op de brommobielen waarin wordt lesgegeven. Maar voor nu moeten we zelf op zoek en dat geeft niks, binnen je eigen netwerk zullen er ongetwijfeld anderen zijn die je op weg kunnen helpen.

Maar wat ook zou helpen denk ik is een overzicht van rijscholen op één centrale locatie op internet en waar kan dat beter dan op deze website zelf?! Daarom de oproep aan alle rijscholen die lessen aanbieden aan de toekomstige brommobilist: meld je bij ons voor het overzicht. Stuur je gegevens op met een mooie foto van jullie lesbrommobiel naar redactie@kronkelroutes.nl. Wij zetten je erbij!