Een sprong in de lucht

Na het uitkomen van de ANWB Kampioen deze week was het meteen zichtbaar en merkbaar: heel veel mensen vinden de Kronkelroutes erg interessant en kwamen even op bezoek.

Er werden ook leuke reacties en vragen naar mij gestuurd via e-mail en Whatsapp en het is sindsdien nog niet rustig geweest, prachtig! Het gebeurt tenslotte niet vaak dat je Kampioen wordt genoemd, ik ben vereerd.

Ik hou wel van een beetje drukte om mij heen en de afgelopen weken zijn erg stil geweest met preventieve quarantaine (wees gerust, ik heb géén Corona maar wil het ook absoluut niet krijgen) en ik hoop dat ik met de nieuwe aanloop iets kan betekenen voor meer mensen met een brommobiel.

Dus kom maar op met je tips en wetenswaardigheden, dan deel ik ze hier. Heb jij een mooie Kronkelroute gereden met je brommobiel en wil je die delen? Stuur ‘m in! De regels en voorwaarden vind je hier. Het liefst natuurlijk met je dashcam filmpje(s) erbij (gebruik dan WeTransfer, heel handig). Maak ook een account aan en stel je vragen op het forum, dan komt daar ook wat leven in.

Welkom aan alle brommobilisten op deze website, ik ben er voor jullie.