Een werkweek in België

Vorige week werkte ik aan het volgende boek voor Kronkelroutes met de fijne mensen van het team bij Ligier Group Benelux op een nieuw kantoor in een inspirerende omgeving in België.

Ik heb er van genoten en ben flink opgeschoten met schrijven. Wat het resultaat daarvan wordt blijft voor jullie nog even spannend (en voor mijzelf ook een beetje) maar als je regelmatig even hier op de website komt dan lees je binnenkort ook het nieuws daarover.

Werken binnen zo’n hecht team zoals afgelopen week in België voelt niet aan als collegiaal, het voelt als een vriendenclub en dat werkt aanstekelijk. Samen bereik je meer en dat vind ik nou zo leuk aan de samenwerking met hen, je hoeft het niet alleen te doen en iedereen staat er voor je klaar. Dus vanuit de grond van mijn hart: bedankt Felix en Jos en het team voor de warme ontvangst en gastvrijheid! Het was voor mij een bijzondere ervaring om daar even deel van uit te mogen maken en kijk uit naar de volgende keer.

Sinds een paar maanden is Ligier Felix & Jos gevestigd op een nieuw adres waar ook Ligier Group Benelux gevestigd is:

Ligier Felix & Jos
Koolmijnlaan 142
3580 Beringen
België

Nog even over dat boek: zonder nou teveel te verklappen kan ik zeggen dat dit boek heel veel mensen blij gaat maken, daar doe ik het voor. Nadat vorig jaar het boekje KRONKELROUTES! uitkwam en het zo’n groot succes bleek dat het al heel snel niet meer te krijgen was bij de dealers is al snel afgesproken dat er een volgende editie zou komen en dat deze meer te bieden heeft voor een veel grotere doelgroep. Meer geef ik er niet over weg, jullie zullen het wel zien. Ik kijk er al naar uit in ieder geval.

Inspirerend uitzicht vanuit kantoor in de nieuwe vestiging in Beringen

P.S. Als taalliefhebber heb ik er ook nog een paar mooie nieuwe woorden geleerd: Dealer = Verdeler en Brommobiel = Vierwieler dus zij hebben Verdelers van Vierwielers. Vlaams is een prachtige taal.