Het wordt een koude winter (advertorial)

Het wordt een koude winter

Nederland is een nat land. En als de winter in Nederland niet nat is, dan is die wel koud. Of koud en nat. We beginnen dus met algemeen advies voor de winter:

  • Niet rijden in die dikke laag zachte sneeuw vol met pekel
  • Hou je tank minstens halfvol, zo voorkom je condens in je brandstoffilter
  • Let op je accuspanning
  • Rij alleen met goede banden of liever winterbanden
  • Rij niet onder heel slechte weersomstandigheden, een brommobiel is lichter in gewicht en glijdt sneller weg

En die winterbanden?

Wat we de laatste jaren merken is dat de All Season band in opkomst is. Bij de brommobiel wordt in het algemeen nog niet zo fanatiek gewisseld van banden als in de rest van de autobranche. Het wordt door veel van brommobielrijders gezien als overbodig terwijl de remweg er toch echt een stuk korter van wordt.

Banden zijn een zeer belangrijk onderdeel van je brommobiel. Ze zorgen voor het enige contact met het wegdek. Winterbanden bieden vanaf 7 graden Celsius en daaronder meer grip dan zomerbanden. Niet alleen op sneeuw, maar ook op een nat wegdek. En dat laatste komt in Nederland natuurlijk heel vaak voor.

Een veel gehoorde klacht over winterbanden is de aanschafprijs maar je zomerbanden gaan 50% langer mee omdat je deze de helft van het jaar niet gebruikt en dat is weer een besparing. De bandenmaten van de brommobiel wijzigen tegenwoordig in rap tempo, de prijs van een band is dus afhankelijk van uw bandenmaat en daarnaast heeft u vaak een ruime keuze in merken winterbanden of All Season banden.

Bebro Brommobielen biedt jou daarnaast één seizoen (oktober – maart) gratis bandenstalling aan en je ontvangt een winterpakket.


Deze advertorial wordt je aangeboden in samenwerking met:

Bebro Brommobielen B.V.
Drs W. van Royenstraat 21
3871 AN HOEVELAKEN
WhatsApp: 0612181378
Telefoon: 033 25 80 466
E-mail: info@bebro.nl
Je vindt Bebro ook op:
Facebook Website Instagram YouTube