Het wordt een koude winter (advertorial)

Het wordt een koude winter

Nederland is een nat land. En als de winter in Nederland niet nat is, dan is die wel koud. Of koud en na wat ook veel voorkomt. De eerste nachtvorst is inmiddels een feit en dus beginnen we met algemeen advies voor de winter zodat u niet voor nare verrassingen komt te staan.

  • Niet rijden in die dikke laag zachte sneeuw vol met pekel
  • Houd uw brandstoftank minstens halfvol, zo voorkomt u condens in het brandstoffilter
  • Let op de accuspanning
  • Rij alleen met goede banden met voldoende profiel of liever winterbanden
  • Rij niet onder heel slechte weersomstandigheden, een brommobiel is lichter in gewicht en glijdt sneller weg

En die winterbanden?

Wat we de laatste jaren zien is dat de All Season band in opkomst is. Bij de brommobiel wordt in het algemeen nog niet zo fanatiek gewisseld van banden als in de rest van de autobranche. Het wordt door veel brommobilisten gezien als overbodig terwijl de remweg er toch echt een stuk korter van wordt.

Uw banden zijn een heel belangrijk onderdeel van uw brommobiel. Ze zijn het enige contact met het wegdek en grip is dus essentieel. Winterbanden bieden vanaf 7 graden Celsius en daaronder meer grip dan zomerbanden. Niet alleen op sneeuw, maar ook op een nat wegdek. En dat laatste komt in Nederland natuurlijk heel vaak voor.

Een veel gehoorde klacht over winterbanden is de aanschafprijs maar bedenk ook dat uw zomerbanden 50% langer meegaan omdat u deze de helft van het jaar niet gebruikt en dat is weer een besparing. De bandenmaten van de brommobiel wijzigen tegenwoordig in rap tempo, de prijs van een band is dus afhankelijk van de bandenmaat en daarnaast heeft u vaak een ruime keuze in merken winterbanden of All Season banden.

Bebro Brommobielen biedt u daarnaast in het winterseizoen (oktober – maart) bandenstalling aan en bieden ook nog eens een compleet winterpakket aan.

 


(Advertorial)

Deze advertorial wordt u aangeboden in samenwerking met:

Bebro Brommobielen B.V.
Drs W. van Royenstraat 21
3871 AN HOEVELAKEN
WhatsApp: 0612181378
Telefoon: 033 25 80 466
E-mail: info@bebro.nl
U vindt Bebro ook op:
Facebook Website Instagram YouTube