Ligier en Microcar: de groei van mobiliteit voor 16+

(Advertorial)

De brommobielen van Ligier en Microcar zijn voor tieners echt een maatje in hun zoektocht naar zelfstandigheid, en dat is voor hun ouders een geruststellend idee. Zij bieden aan 16-jarigen en oudere jongeren de bewegingsvrijheid voor dagelijkse ritjes met veel veiligheid.

Sinds 2014 er de veranderingen in de wetgeving voor brommobielen zijn doorgevoerd is de verkoop gegroeid van 6% naar 8% en wel zodanig dat de brommobiel nu zo ongeveer tweede auto in het huishoudens aan het worden is. De twee merken Ligier en Microcar bieden inderdaad een grote verscheidenheid aan modellen die het antwoord zijn op de verschillende behoeften van de jonge chauffeurs.

Nieuwe mogelijkheden

Bovendien zijn deze brommobielen uitgerust met de nieuwste technologie die ook in gewone auto’s beschikbaar is: achteruitrijcamera, airconditioning, omklapbare bijrijdersstoel en dubbele ruitenwissers bijvoorbeeld. Als jonge volwassene kan je nu in de beste omstandigheden en in alle veiligheid rijden. Ligier en Microcar hebben in hun vierwielers stuurbekrachtiging actief wanneer men op lage snelheid rijdt.


(Advertentie)
Bekijk de nieuwste Ligier JS60 op www.ligier.com


Vertrouwen hebben in je kinderen

Als ouder is het niet erg geruststellend om je tiener op 16-jarige leeftijd auto te laten rijden. Met de juiste begeleiding kan dit echter alleen maar goed voor hen zijn. Door hen op jonge leeftijd bewegingsvrijheid te geven worden zij aangemoedigd verantwoordelijkheid te nemen voor wat ze doen. Bovendien zijn brommobielen een veel veiliger vervoermiddel dan scooters, die erg populair zijn bij tieners.

Ligier auto’s: een alternatief voor grote gezinnen

De brommobiel is niet alleen een optie voor jonge bestuurders, ook oudere gebruikers kunnen er ook baat bij hebben, vooral in grote gezinnen. De aanschaf van een tweede gewone auto is een kostbare aangelegenheid die veel gezinnen zich niet kunnen veroorloven. Brommobielen zijn een alternatieve manier om dagelijkse ritten te maken zonder de gewone auto te gebruiken.

Meer weten over de perfecte brommobiel voor jouw gezin? Kijk op www.ligier.com.