Pech

Vanochtend ging ik in mijn brommobiel op weg naar de garage, Bebro brommobielen in Hoevelaken. Dat was eigenlijk best wel spannend want dat ritje had ik nog niet gereden, voor alles is een eerste keer. Maar het ging eigenlijk best al maakte de brommobiel behoorlijk wat lawaai. Ik ging er vanuit dat ze de flex pijp zouden vervangen en dat het daarna weer gepiept zou zijn voor een tijdje.

Ik werd vriendelijk ontvangen en voorgesteld aan het personeel, kijk dat is nog eens leuk en dat maak je ook niet meer zo vaak mee deze persoonlijke service. Uit de werkplaats hoorde ik het geluid van hard werken en ik had er goede hoop op dat alles goed zou komen.

Maar helaas, nadat de uitlaat gerepareerd was -ik mocht zelfs even kijken in de werkplaats- daarna kwam pas de echte pech. Bij het uitrijden kwam de monteur er achter dat het tractorgeluid waar ik voor kwam niet werd veroorzaakt door de uitlaat (die was namelijk professioneel gerepareerd) maar dat de versnellingsbak aan gort bleek te zijn! En dat gaat dus behoorlijk wat kosten, ik schrok er echt van. Een nieuwe versnellingsbak kost namelijk rond de €1200!!!

P.S. Teruggebracht worden door iemand van de garage, waar vind je die service tegenwoordig nog?

Pech met de brommobiel