Road Trip to Limburg

Ruim een jaar geleden reed ik met een goede vriend een road trip door Nederland, van Zoetermeer naar Amersfoort. Je kan die route vinden bij de Kronkelroutes op deze website en de film hier. De volgende road trip is duidelijk ambitieuzer: we gaan naar Limburg rijden.

De rit zal niet in één dag te worden afgelegd, we gaan halverwege een B&B opzoeken en er een lang weekend van maken. We zullen volgens planning vertrekken op 2 augustus 2019 en we rijden de volgende dag verder. Op zondag rijden we weer terug naar huis, dat doen we dan in één keer.

Om een veilige route te kunnen rijden is zorgvuldige voorbereiding een must en is de route opgedeeld in etappes. Wanneer je zo’n lange route rijdt zijn pauzes ook noodzakelijk. En verder rij ik de route niet alleen, mijn lieve vrouw rijdt mee als navigator en samen rijden wij naar heel goede vrienden van ons.

Vanzelfsprekend zal van deze road trip ook een videoregistratie gemaakt worden en komt de routeplanning bij de Kronkelroutes beschikbaar na het voltooien van de rit.

Zie je ons rijden? Maak dan een foto en zet die op Instagram, Twitter of Facebook met de hashtag #RoadTrip2019Limburg of rij lekker een stukje mee!

De hele route inmiddels voorbereid en de route is bekend en verdeeld in vier etappes tot aan Brunssum in Limburg.

Etappe 1: Etappe 2: Etappe 3: Etappe 4:

Etappe 1
Klik op de afbeelding voor grote weergave

Etappe 2
Klik op de afbeelding voor grote weergave

Klik op de afbeelding voor grote weergave

Klik op de afbeelding voor grote weergave

Laatst bijgewerkt: 29 juli 2019