Ultieme sportiviteit, de Sport Ultimate

Even geleden bracht Ligier de JS60 Sport Ultimate uit, een heel mooie brommobiel met gekleurde accenten in het interieur en op de carrosserie en een zwart dak.

Wij gingen in de showroom kijken en werden verrast door de aantrekkingskracht van deze versie. Meteen stellen wij u dan ook de vraag: gaat u ervoor? Mochten wij kiezen dan wisten wij het antwoord al natuurlijk: een volmondig ja!

Wie weleens een nieuwe brommobiel gekocht heeft kan zich de voorpret wel herinneren, de rit naar de dealer, rondlopen rond occasions, de lucht van een nieuwe auto opsnuiven en zich vergapen aan de nieuwe gadgets. Precies dát gevoel kregen wij ook bij deze Ligier en daar kwam nog een schepje bovenop met het prachtige blauw van de carrosserie in combinatie met bloedrode accenten en chroom. En er komen meer verrassingen aan, lees maar verder!

De mogelijkheden die u heeft bij een Ligier JS60 Sport Ultimate

Allereerst wat het meeste opvalt, de gekleurde accenten in het interieur, de ringen om de meters in het dashboard, de lijnen in de dorpels: deze zijn naar wens aan te passen.

En verder ziet u in de achterbumper meteen de sportieve elementen verwerkt met de chromen details met ook hier weer lijnen in de kleur van het gekozen accent (u klikt op de afbeelding hierboven voor een grotere weergave).

Sportieve velgen

Om het sportieve karakter te benadrukken rijdt u in een Sport Ultimate op 16 inch glanzend wart gespoten lichtmetalen velgen met goed zicht op de flinke schijfremmen met rode remklauwen.

Geweldig geluid

In de cockpit valt het Pioneer HiFi 6.0 pakket (Apple Car Play of Android) met extra speakers op en ziet u een flink display waarop het beeld van de achteruitrijcamera, de Park Assist functie, te zien zal zijn wanneer u achteruit rijdt En omdat deze sportieve bolide voorzien is van een stille DCI motor kunt u genieten van muziek tijdens uw rit.

En wat kan ik nog meer verwachten?

Tja, teveel om hier op te noemen, voor een volledige opsomming zult u toch echt langs uw dealer moeten. Zij kunnen u trouwens ook vertellen hoeveel u kwijt bent voor al dit moois en meer. Wij laten hier onder nog wat foto’s zien zodat u het lekker thuis allemaal in u op kunt nemen. Wilt u langs een dealer bij u in de buurt? Op de website van Ligier Group Benelux kunt u de dichtstbijzijnde dealer vinden.

(u klikt op afbeeldingen voor een grotere weergave)