Vrrroemmm!

Jawel, daar is de nieuwe brommobiel!

Het duurde even maar vandaag werd hij afgeleverd, de Microcar M.Go SXI. Vorige week bleek mijn vorige brommobiel plotseling niet meer geschikt om verder mee te rijden en moest ik een andere oplossing verzinnen voor mijn transport.

Gelukkig konden wij het zelf oplossen deze keer en is er voor een vervanger gezorgd. Alweer een rode. Bij de proefrit bleek al dat deze een stuk soepeler rijdt dan de vorige en er is ook iets meer ruimte voorin.

Microcar heeft met de M.Go op allerlei punten verbeteringen doorgevoerd in vergelijking met het vorige model Campus. De ontwasemings-installatie is een stuk beter, de motor is stiller en pittiger afgesteld, deur open – raampje open is afgeschaft (dat was toch al een onnodig bedrijfskritisch proces) en de verlichting is ook flink opgevoerd.

Ok, dat is dan ook het enige dat is opgevoerd want verder blijft het een brommobiel en gaat ie 45 km/u. Het onderhoud wordt voortaan ook vakkundig uitgevoerd door de garage die ‘m aan mij verkocht heeft, Vollebregt Brommobiel in Bleiswijk. Leuk personeel en goed advies en toch nog iets terug gekregen voor mijn oude autootje. Ook leuk.