We gaan kilometers maken in 2021!

Nu het einde van het jaar nadert is het tijd om even de cijfertjes te bekijken, dat is altijd leuk. Het afgelopen jaar bezochten tienduizenden bezoekers uit meer dan veertig landen de website en bekeken een veelvoud aan pagina’s.

Hoewel de bezoekers vanuit de hele wereld mijn website wisten te vinden zijn we natuurlijk er in de eerste plaats voor de Nederlands-, en Vlaamstalige bezoekers. Voor hen ga ik mij het komende jaar nóg meer inzetten. Hoe, dat lees je hieronder.

Door de Coronacrisis zakt het de laatste tijd wel een beetje in helaas maar dat trekt het volgende jaar vast wel weer aan als die rottige ziekte uit de wereld is. Er is nu wel genoeg tijd om alle plannen voor volgend jaar tot in details uit te werken en hoe meer ik ermee bezig ben hoe meer zin ik er in krijg. Want dat 2021 een leuk jaar gaat worden, dat staat vast.

Natuurlijk geldt dat niet alleen voor mij maar zeker ook voor bezoekers van mijn website en bezoekers van de dealers want die kunnen straks hun voordeel hebben van workshops over rijden in het Nederlandse landschap, veilig navigeren en ze kunnen mooie Kronkelroutes rijden van de website en proefritten gaan maken bij de dealers. En dat allemaal dankzij de nieuwe samenwerking met Ligier Group Benelux.

Ik kijk er naar uit om jullie bij de dealers in het land te ontmoeten en kennis te maken. Volgend jaar gaan we weer kilometers maken met Kronkelroutes.nl.

Fijne Feestdagen!