Wegwerkzaamheden Waterweg bij Nulde

Verkeersinformatie

UPDATE: april 2022

Waar de wegwerkzaamheden eerder volgens de gemeente Putten voor een langdurige afsluiting zouden zorgen is er inmiddels een korte omweg beschikbaar. Wil je toch van de Puttense Polder naar Telgt dan kan dit via onderstaande route.

Borden met waarschuwingen vooraf en de werkzaamheden zelf


Over de voor brommobilisten heel populaire route binnendoor van Spakenburg en Amersfoort naar Harderwijk en Zwolle en weer terug is al veel geschreven, zoek maar eens op ‘waterweg’ op deze website.

Langdurige wegwerkzaamheden

Interessant om te weten is dat wanneer je deze route nu wilt volgen er langdurige wegwerkzaamheden zullen worden uitgevoerd aan de Waterweg bij Putten waardoor je gedwongen wordt een alternatieve route te volgen. De werkzaamheden in verband met de reconstructie van de Waterweg zullen naar verwachting tot juli 2022 duren.


Beide routes staan vermeld op onze website in de categorie Kronkelroutes, het voorlopige alternatief is Ermelo – Amersfoort via N-wegen.

Heb jij wegwerkzaamheden in jouw buurt waardoor je met je brommobiel moet omrijden? Meld het bij ons door een e-mail te sturen naar redactie@kronkelroutes.nl.