Welke zou jij kiezen?

En Leendert? Welke zou jij dan kiezen? Die vraag kreeg ik gisteren plotseling gesteld? Zo, dat is een goeie vraag zeg dacht ik en flapte er spontaan Microcar uit, het merk dat ik nu rijdt. Vandaag ging ik eens kritisch door de folders en dacht nog eens goed na over mijn antwoord.

Heel vroeger, ik was nog een brugpiepertje en net op een andere school, kwamen we van de bushalte naar school altijd langs een grote dealer van meerdere merken waar braaf, snel en ongelooflijk duur bij elkaar in de showroom stonden.

Soms liepen we dan naar binnen en vroegen om autofolders, die kregen we dan ook en weer uit school visten we ze uit de schooltas en bladerden er dan door. Veel hadden wij er niet aan, het was meer plaatjes kijken en na een tijdje verdwenen de folders bij het oud papier. Maar wie heeft dat niet gedaan vroeger, herkenbaar toch?

Nu is het anders, de folders van vroeger zijn nu deftige brochures geworden en er zijn tegenwoordig veel meer mogelijkheden. Maar er is nog een verschil: nu kan je eindelijk kiezen! En dat is spannend!

Wanneer je iets nieuws moet uitkiezen en je bent nog niet zeker van wat het gaat worden is het van belang dat je je goed laat voorlichten in de showroom. Anders dan vroeger loop je niet meer met een stapeltje folders weg, je blijft binnen en je stelt je vragen over luxe, over de standaard van comfort, over de motor en de bagageruimte achterin. Voor mijzelf is bijvoorbeeld zithoogte van belang dus als ik een nieuwe zou kiezen zou het een moderne SUV worden en dan zou ik toch voor Chique gaan. Maar dat is toch echt heel persoonlijk, er is namelijk voor elk wat wils.

Wat is er net zo belangrijk als je goed laten voorlichten? Neem de tijd! Ga thuis door de brochures, neem ze mee want daar zijn ze voor. En pas als je een stuk of vijf keer achter elkaar dezelfde brochure in je handen hebt dan weet je het denk ik wel. Via de link hieronder kom je bij de importeur van Ligier en Microcar. Zij kunnen je als de beste voorlichten over de beschikbare modellen en geloof mij, dat zijn er best veel. Laat ook gerust de brochures naar je opsturen zodat je rustig de tijd kan nemen. Welke zou jij kiezen? Laat het hieronder weten in de reacties.


(Advertentie)
Bekijk de nieuwste Ligier en Microcar op www.ligiergroup.nl