Zelfvertrouwen

Klik op afbeelding voor grotere weergave

Over een paar dagen bestaat Kronkelroutes.nl één jaar, we zijn weer een veel indrukwekkende ervaringen verder. Even terugkijken op wat er allemaal is gebeurd, dit is zo’n ‘leuk moment’ waar ik een keertje bijna verkeerd reed, van Gouda naar Moerkapelle.

Ik kwam van rechtsboven over de N457 aan uit de richting van Gouda en in plaats van verder te rijden over de Provinciale Weg en het tunneltje voorbij de Mac ging ik te vroeg rechtsaf. Je moet dan onderaan een aantal baantjes naar links eindigen om weer linksaf om de ambulancepost heen te rijden.

Oh wat heb ik gezweet (het was heel warm) en hardop gebeden (ik geloof dat dat helpt) maar het is mij gelukt, zeker ook omdat ik van iemand met de lichten geseind kreeg dat ik voor ‘m langs naar links mocht.

Rijden in drukke delen van het land met veel opritten en situaties als deze is niet makkelijk, helemaal niet als je beginnend brommobieler bent. En zo ben ik weer een ervaring rijker. En zeker na de rit naar Zuid Limburg van afgelopen zomer is het nog makkelijker geworden om het te doen.

Alleen door ervaring kan je meer zelfvertrouwen krijgen als beginnend bestuurder. Ik hoop een beetje van dat zelfvertrouwen dat ik zelf inmiddels heb gekregen te kunnen overbrengen via mijn website zodat het andere beginners ook beter gaat lukken. Er staat trouwens weer een nieuwe Kronkelroute op, heb jij die al gereden?