Contact

www.45community.nl

Heb jij een vraag om advies voor een route die je wilt rijden, verkeersborden en verkeerssituaties of een vraag over navigatie op je mobiel in jouw brommobiel? Die stel je online zodat andere brommobilisten met jou kunnen meedenken. Alleen op die manier bouwen we langzaam één grote brommobiel club op die in het hele land elkaar kan helpen. Je kan daarvoor lid worden van 45 Community en in het forum jouw vraag stellen.

Wij doen regelmatig een oproep om er voor elkaar te zijn en andere brommobilisten te helpen. Er zijn in Nederland een groeiend aantal brommobilisten en ik kan mij niet voorstellen dat van de duizenden ervaren gebruikers er niemand is in jouw buurt die het antwoord weet.

Zoek ook eerst op deze website voor je jouw vraag stelt, misschien vind je het antwoord al.

Contactgegevens worden op verzoek en met opgaaf van reden verstrekt

  Boekingen

  Voor boekingen van presentaties kan je een e-mail sturen naar boekingen@kronkelroutes.nl, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

  Kronkelroutes.nl is bekend van radio, televisie, het nieuws en gedrukte media

  Beleef Vathorst, april 2020
  ANWB Kampioen, april 2020
  Algemeen Dagblad, mei 2020
  NPO RTV Utrecht, mei 2020
  NPO Radio 5 Max, juli 2021
  Utrechts Nieuwsblad, januari 2022
  Amersfoortse Courant, januari 2022
  NPO Radio 2 BNNVARA, februari 2022
  NPO1 Max, april 2022

  Met het gebruik van dit contactformulier ga je akkoord met de opslag van je naam, e-mailadres en overige door jou ingevulde gegevens in de database voor deze website en op de computer van de ontvanger van de gegevens van deze website. Lees hier ons Privacybeleid.