De missie van Kronkelroutes.nl

Hieronder vind je de missie van Kronkelroutes.nl. Deze missie kan in de toekomst worden uitgebreid.

 

 

  1. Het vergroten van de mogelijkheden voor gebruikers van brommobielen

Door het aanbieden van informatie over routes, navigatieapparatuur en software en producten de gebruiker wegwijs maken bij het gebruik van zijn of haar brommobiel en daarmee de mobiliteit van de gebruiker vergroten zodat deze zelfstandig verder kan komen dan alleen binnen de bebouwde kom.

  1. Educatie van gebruikers van brommobielen

Aanleren van verkeersregels, verstrekken van een overzicht van verkeersborden en de betekenissen ervan en het plaatsen van artikelen over verkeerssituaties met uitleg over mogelijke problemen of gevaren om daarmee de zelfredzaamheid van de brommobilist te vergroten. De ontwikkeling van cursusmateriaal voor het vergroten van kennis van de brommobiel en het verkeer.

  1. Brengen van nieuws en informatie van fabrikanten en dealers van brommobielen

Potentiële kopers van brommobielen of gebruikers die hun brommobiel willen verkopen of inruilen voorzien van informatie over dealers en aanbiedingen.

  1. Informeren over evenementen

Het aanbieden van een actuele agenda met evenementen in Nederland gerelateerd aan brommobielen zoals clubdagen, bijeenkomsten en beurzen.

  1. Invloed op de politiek

Het is een belangrijk doel van Kronkelroutes.nl om de ruimte voor de brommobiel op de openbare weg afgebakend en glashelder te krijgen voor alle weggebruikers. Daarbij hoort volgens ons ook signaal afgeven naar de politiek in Den Haag om gehoord te worden als brommobilist en de wens om duidelijker bewegwijzering en het vergroten van de mobiliteit van brommobilisten door middel van snelheidsverlagingen op N-wegen.

Download de missie van Kronkelroutes.nl als PDF bestand