De missie van Kronkelroutes.nl

Hieronder vind je de missie van Kronkelroutes.nl. Deze missie kan in de toekomst worden uitgebreid.

 

 

  1. Het vergroten van de mogelijkheden voor gebruikers van brommobielen

Door het aanbieden van informatie over routes, navigatieapparatuur en software en producten de gebruiker wegwijs maken bij het gebruik van zijn of haar brommobiel en daarmee de mobiliteit van de gebruiker vergroten zodat deze zelfstandig verder kan komen dan alleen binnen de bebouwde kom.

  1. Educatie van gebruikers van brommobielen

Aanleren van verkeersregels, verstrekken van een overzicht van verkeersborden en de betekenissen ervan en het plaatsen van artikelen over verkeerssituaties met uitleg over mogelijke problemen of gevaren. De ontwikkeling van cursusmateriaal voor het vergroten van kennis van de brommobiel en het verkeer.

  1. Brengen van nieuws en informatie van fabrikanten en dealers van brommobielen

Potentiƫle kopers van brommobielen of gebruikers die hun brommobiel willen verkopen of inruilen voorzien van informatie over dealers en aanbiedingen.

  1. Informeren over evenementen

Het aanbieden van een actuele agenda met evenementen in Nederland gerelateerd aan brommobielen zoals clubdagen, bijeenkomsten en beurzen.

  1. Het in gang brengen van een verandering in het RVV d.m.v. politieke invloed

Het is een belangrijk doel van kronkelroutes.nl om de ruimte voor de brommobiel op de openbare weg af te bakenen en glashelder te krijgen voor alle weggebruikers. Daarbij hoort volgens ons ook een verruiming van alternatieven om de veiligheid te vergroten zoals het ontsluiten van buitengebieden en daarmee het beschikbaar maken van landwegen voor gebruik. Ook willen wij de verkeersregels en verkeersborden in het RVV aangepast hebben voor dit doel.

Download de missie van Kronkelroutes.nl als PDF bestand

Delen: