Kronkelroute Amersfoort – Ermelo

Brommobiel route Amersfoort Ermelo deel 1Van Amersfoort naar Ermelo. Tijdsduur ca. 35 minuten, afstand ca. 30 km.

Voorbereiding

De hele route zie je op de hierboven weergegeven afbeelding (deel 1) en onderstaande afbeelding (deel 2). Je kan er op klikken (en dan rechtsboven op het cirkeltje) om deze groot te maken in je browser. Heb je TomTom Go Mobile op jouw mobiele telefoon gebruik die in je brommobiel dan en wijzig bij de instellingen – routeplanning het type naar Kronkelroutes. Op die manier benader je het meest de route die je mag rijden. Pas die nog wel aan hier en daar door punten op de kaart toe te voegen aan de route. Plan je jouw route via Google Maps: geel gekleurde wegen zijn niet toegestaan voor brommobielen!

Routebeschrijving

Vanuit de Amersfoortse wijk Vathorst ga je de weilanden in via rotonde nummer 5 en de Hogesteeg en schuin rechtsaf de Achterhoekerweg. Vanaf daar vervolg je schuin rechts je weg over de keienweg die overgaat in het Groenewegje. Die gaat over in Bontepoort die je doorrijdt tot het eerstvolgende kruispunt. Je gaat linksaf de Bremerseweg op die overgaat in de Arkerweg richting Zeedijk. Voorbij de eerste rotonde (en de enige) ga je de Middelbeekweg op en bijna direct weer linksaf de Arlersteeg in. Halverwege ga je over de A28, jij hebt daar voorrang zoals het Vierkante blauwe bord met pijlen al aangeeft.

Na een kort stukje ga je linksaf verder de Waterweg op. Na de bocht in de weg weer linksaf de Waterweg vervolgen en dan ga je de derde weg rechts, dat is de Kiefveldersteeg. Deze weg gaat over in de Oude Telgterweg waarna je Ermelo inrijdt en je zelf de rest van je route kan plannen naar je bestemming.

Brommobiel route Amersfoort Ermelo deel 2

 

 

 

 

 

 

In Ermelo, aan het einde van het centrum

Delen: