2 jaar Kronkelroutes.nl

Kronkelroutes.nl bestaat 2 jaar

Twee jaar alweer, de tijd vliegt. In het eerste jaar begonnen als blog maar inmiddels uitgegroeid tot het enige en grootste nieuws media over de brommobiel in Nederland. En hoewel de Coronacrisis helaas het grootste deel van het jaar roet in het eten gooide en er geen Kronkelroutes gereden konden worden zaten we niet stil, integendeel. In de twee jaar dat we bezig zijn maakten we een enorme groei mee en dat was niet in de minste plaats te danken aan de media die uitvoerig aandacht gaf aan de brommobiel in Nederland.

In de media

Kronkelroutes.nl was het afgelopen jaar uitvoerig in de media te zien, in magazines, in de krant en in het journaal. We begonnen dichtbij en kleinschalig met een korte column in Beleef Vathorst waarna de ANWB contact opnam en vroeg of ik er wat voor voelde om Kampioen van de Maand te worden. En dat werd weer opgemerkt door het Algemeen Dagblad/Amersfoortse Courant die een reporter en fotograaf stuurde met als resultaat een paginagroot artikel in de krant.

RTV Utrecht zette Kronkelroutes.nl daarom in het nieuws:

Erkenning

Net over het begin van het nieuwe jaar werden alle inspanningen beloond met het opnemen van het woord brommobilist in de Nederlandse Taal en het Groot Van Dale Woordenboek. Wij bij Kronkelroutes.nl hebben daar ons sterk voor ingezet en daarmee volgt landelijke erkenning voor jullie, gebruikers van de brommobiel. Wij zijn niet langer objecten maar mensen die een brommobiel gebruiken: de brommobilist. En die mensen mogen gezien worden op de weg en moeten gezien worden door de politiek in Den Haag.

Politiek

Want ook daarvoor span ik mij met Kronkelroutes.nl in, voor meer ruimte voor brommobilisten op de weg en veiliger rijden van A naar B. Verkeersregels die niet meer van deze tijd zijn moeten worden aangepast en het beruchte verkeersbord C9 moet verdwijnen, dat is wat we allemaal heel graag willen. De bekendheid van deze website draagt daaraan bij dus deel gerust het nieuws dat je hier vindt, alle beetjes helpen.

Nieuwe activiteiten komen er aan!

Van het een komt het ander, we werden niet alleen gezien door de media maar ook door de leverancier van twee prachtige merken, Ligier en Microcar. De importeur van deze brommobielen, Ligier Group Benelux kwam met het idee voor samenwerking en wij doen daar dankbaar aan mee. Er zullen workshops worden gegeven, nieuw materiaal worden uitgebracht en wil je in de toekomst kennismaken met de brommobiel dan kan je bij de dealer terecht voor een toerrit.

Natuurlijk moeten we allemaal wachten tot het Coronavirus de wereld uit is dus het zal niet van vandaag op morgen gebeuren maar wat wel zeker is: we zitten niet stil.

Bij deze bedank ik alle hierboven genoemde media en Ligier Group Benelux die in het afgelopen jaar hielpen om Kronkelroutes.nl bekend te maken bij het grote publiek. En ik bedank jullie, de brommobilist, voor jullie vertrouwen want voor jullie doe ik het. Hou vol!