45, dat is een topsnelheid!

De echte brommobilist, die komt overal. Op Facebook zie je ze regelmatig langskomen, de succesverhalen van de lange afstandsrijders die met hun brommobiel heel Nederland doorkruisen.

45, dat is een topsnelheid!

Ook op N-wegen waar geen C9 bord langs staat mag jij met jouw brommobiel rijden. Dat mag je gewoon met 45 kilometer per uur doen en het is niets om je voor te schamen. Het duurt misschien iets langer maar je ziet wel meer van de wereld.

Voor iedereen die dat een makkie vindt, de mensen die dat weleens willen uitvinden en voor alle anderen die er ook een uitdaging in zien kan je in december eens kijken of jij ook overal komt met je brommobiel. En nog leuker: je kan er ook nog iets mee winnen!

De uitdaging

Wat moet je doen? Knoop alle N-wegen in Nederland aan elkaar waar jij met jouw brommobiel mag rijden van Eemshaven in Groningen naar Vaals in Limburg. De route moet door Nederland lopen en mag niet door andere landen gaan. De lengte van de route maakt het interessant om te kunnen winnen, hoe meer provincies je doorkruist, hoe beter.

Wat kan je winnen?

Uit de inzendingen worden drie deelnemers geloot, zij winnen het boekje KRONKELROUTES! dat dit jaar uitkwam bij de Ligier dealers. Voor inzending vier is ook een (troost)prijs weggelegd, hij of zij ontvangt een Gelamineerd Overzicht Verkeersborden.

Elke deelnemer mag één keer meedoen met één route, deelnemers die gewonnen hebben krijgen in januari 2022 bericht.