De Grote Brommobiel Tourrit 2021 was een groot succes!

De Grote Brommobiel Tourrit 2021 die dit jaar voor het eerst werd georganiseerd door De Brommobiel Club was een groot succes!

Op 2 oktober reden wij met De Brommobiel Club voor zowel leden als niet-leden een mooie tourrit door het landschap bij Hoevelaken. Met maar liefst 12 brommobielen, prachtig weer en heel veel enthousiaste brommobilisten was het een feest bij de start, tijdens de rit en bij de finish.

Gesponsord door onder andere BebrO Brommobielen, Minicar Parts, René’s Productions en mede door Kronkelroutes georganiseerd -wij waren verantwoordelijk voor de route- werd het natuurlijk ook een groot feest met een toepasselijke De Brommobiel Club Tourrit Taart en koffie bij de start en frisdrank en hete snacks bij de finish.

En er tussenin? Genieten van het landschap en samen een eindje rijden met een korte stop halverwege om even de benen te strekken. En iedereen had het naar zijn en haar zin! En omdat we de route bewust iets korter hebben gehouden konden mensen van ver er ook bij zijn en er waren zelfs deelnemers uit Nieuw-Vennep, Boxmeer en Gorcum aanwezig!

Een vrolijk weerzien

Voor veel leden van De Brommobiel Club was het hun eerste weerzien na het begin van de Coronacrisis en alleen dat was al een reden voor een feestje wat overigens goed te merken was aan de uitstekende sfeer in Hoevelaken. Verder kwamen wij onze eigen Road Trippers Roy en Rebecca daar ook tegen die voor Kronkelroutes dit jaar de Road Trip naar Idar Oberstein verzorgden deze zomer.

Een vrolijke sliert brommobielen door het land

En waar ging  de tourrit langs? Hoevelaken, Terschuur, Voorthuizen, Zwartebroek, ‘t Woud en al het platteland er tussenin. Een vrolijke en veelkleurige sliert brommobielen door het land, het was prachtig!

Sponsors, bedankt!

Bij deze gelegenheid willen wij ook graag de hoofdsponsors bedanken, BebrO voor de perfecte ontvangst bij start en finish, Minicar Parts die een enorme triomfboog regelde voor de finish en natuurlijk René’s Productions voor de prachtige bumperplaten die iedereen mee naar huis mocht nemen als een souvenir van een prachtige dag die volgend jaar absoluut herhaald gaat worden.

In het filmpje hieronder zie je een impressie van de tourrit gezien door mijn dashcam dat ik voor De Brommobiel Club mocht maken. En natuurlijk hoop ik dat wij de foto’s en filmpjes van de brommobilisten die meereden ook mogen ontvangen, die kunnen wij dan toevoegen aan dit bericht (tip: stuur grote bestanden via WeTransfer naar redactie@kronkelroutes.nl dan loopt je e-mailprogramma niet vast).