De nieuwe Microcar M.Go komt er aan!

Op de website van het Franse Génération Sans Permis waren vandaag twee ogenschijnlijk heimelijk gemaakte foto’s te zien van de nieuwe Microcar M.Go X met een verrassend nieuw uiterlijk.

En nu er ook een -weliswaar kleine- en profil afbeelding op de website van de fabrikant zelf staat is het zo goed als bewezen dat op korte termijn een nieuw model te koop zal zijn.

Met het huidige model gelanceerd in 2014 en het origineel in 2009 is het alweer de derde generatie van dit ongekend populaire model in aantocht en zijn de onderstaande foto’s een bewijs dat de modellen kennelijk al worden uitgeleverd aan de dealers.

Wat opvalt aan dit model -op de foto’s wordt waarschijnlijk de M.Go Highland getoond- zijn de massieve wielkappen zonder zichtbare uitsparingen voor de bevestiging en meer ovalere lamp units voor. Verder is de grille in de motorkap verdwenen en is de uitsparing voor koeling in de voorbumper in de vorm van de (mogelijk optionele) bull bar ontworpen.

Wanneer deze M.Go in Nederland te koop zal zijn en specificaties en prijzen zullen wij berichten zodra we dit voor jullie hebben uitgezocht. Wordt dus ongetwijfeld vervolgd.

Inmiddels duiken er her en der op internet meer foto’s op van het nieuwe model, zoals hieronder op de Tradition Sarthoise à la Foire du Mans in Frankrijk.

Advertentie

Jouw nieuwe Microcar M.Go koop je bij een erkende Bovag dealer!