Drie jaar Kronkelroutes.nl

Drie jaar alweer! Wow! En wat hebben we al veel bereikt! Inmiddels werk ik samen met het geweldige team van Ligier Group Benelux aan de bekendheid van de brommobiel in Nederland en België.

Team Ligier

Ook dit jaar werden we helaas tegengehouden door de Corona pandemie maar we konden toch een heel leuk evenement laten plaatsvinden, de Grote Brommobiel Tourrit 2021 was een groot succes. Ik kon dat doen dank zij de geweldige mensen van Ligier Group Benelux en de dealers, je ziet ze hieronder.

Plannen genoeg voor de toekomst

We blijven plannen houden, evenementen en nieuwe ideeën uitwerken voor de komende jaren. Korte termijn plannen worden door de pandemie misschien over een wat langere tijd uitgespreid maar er gaan wel degelijk leuke dingen gebeuren, wacht maar af.

Ambassadeur van de brommobiel

Ook in het komende jaar zie je mij veel op de weg en op drukke parkeerplaatsen kan je met mij een praatje maken waarbij ik maar al te graag uitleg hoe ontzettend veel leuker het rijden is met een brommobiel en de voordelen en de vrijheid die je ermee krijgt. Ik doe dat met trots, ik ben er namelijk -zoals de Vlamingen zeggen- heel fier op om onderdeel uit te maken van een ontzettend leuk team met een passie voor de brommobiel.

P.S. Hou ook de pers en online media in de gaten, je gaat ons weer zien en horen! 😉