Ekowax Wassen Zonder Water, voor jouw brommobiel

Vorige maand waren wij op bezoek in de showroom van Bebro Brommobielen in Hoevelaken voor een demonstratie van een nieuw, milieuvriendelijk product van Ekowax Cleaning Products: Wassen Zonder Water.

Het product is speciaal ontwikkeld voor de autobranche maar kent inmiddels veel meer toepassingen. Ook is het fijn voor de natuur want het is biologisch afbreekbaar. Wij probeerden het voor je uit en zijn daar heel enthousiast van geworden!

Omdat je officieel nergens in Nederland je auto (of ander voertuig) op of langs de straat met een emmertje sop mag wassen is het zoeken naar een alternatief en is de autowasstraat populair geworden. Maar de wasstraat in met je brommobiel, dát kan nou net weer niet en in een wasbox wordt behalve veel zeep ook een enorme hoeveelheid water op je brommobiel losgelaten. Hoe los je dat dan op? Kijk mee in de onderstaande video die wij maakten.

De beste oplossing komt van Ekowax

Bovenstaande demonstratievideo is door Kronkelroutes.nl gemaakt met toestemming van Ekowax

Zoals je kan zien is het zo wel heel erg makkelijk om jouw brommobiel schoon te maken en is het een absolute aanrader in een samenleving die steeds meer en beter gaat opletten in welke staat we de natuur aan de volgende generatie doorgeven. Ekowax draagt daaraan bij!

Waar koop je het? Ekowax Wassen Zonder Water is te koop bij Minicar Parts in Hoevelaken!