En ze zijn begonnen: De eerste LIGIER STORE van Nederland is een feit!

Nadat in april de aankondiging de wereld in ging is er door Paul de Vries en zijn team keihard gewerkt om de eerste LIGIER STORE van Nederland klaar te maken om de ervaring van Ligier en Microcar aan te bieden aan potentiële kopers. En met succes, de eerste Ligier JS60 is heeft inmiddels haar weg naar een blije klant gevonden.

In de LIGIER STORE – EXPERIENCE CENTER DOESBURG, zoals de officiële naam van de nieuwe showroom luidt, is het interieur volledig nieuw aangebracht, met een muur waarop de geschiedenis van het merk Ligier te zien is en ook aan de buitenkant kan je er niet omheen, al vanuit de verte kan je direct zien waar het hier om gaat: de brommobielen van Ligier.

Open for business

Niet alleen in en om de nieuwe showroom, ook in Doesburg zelf laat Paul De Vries (Je kent hem vast wel van Nieuweautokopen.nl, Marktplaats en #DCDW) graag zien dat je ze tegenwoordig overal tegenkomt en je niet meer om de brommobiel heen kan met een opvallend showmodel dat ingezet wordt bij demonstraties.

Vanuit de nieuwe locatie worden de drie merken aangeboden, Ligier, Microcar en Ligier Professional, waarbij dat laatste merk elektrische driewielers en 45km auto’s voor de voornamelijk zakelijke afnemer zal zijn en ingezet kunnen worden voor onder andere schone last mile delivery.

Uniek concept

Maar wat is er nou zo speciaal aan juist deze Ligier Store? Behalve dat het de eerste van Nederland is maakt ook de manier van verkopen, een experience aanbieden, deze nieuwe onderneming een uniek concept. Door middel van 360 graden live videoverbindingen, een verkoper die je in Zoom, Facetime of Google Meet meeneemt om een brommobiel heen en je het interieur laat zien kan je dus vanuit je luie stoel een compleet beeld krijgen van jouw gewenste brommobiel en deze vervolgens kopen. En dat kan natuurlijk allemaal via de nieuwe website.

Benieuwd naar de experience?

Als je benieuwd bent naar hoe je kunt ervaren hoe je in een virtuele omgeving jouw brommobiel kunt uitkiezen kan je een afspraak maken om via een live videoverbinding jouw aankoop van een brommobiel door te nemen. Bel de bedrijfsleider Gerard Franken dan op 013 794 501, hij legt je graag uit hoe het werkt.