Hoe meer zielen, hoe meer vreugd

De oplettende volger zal het niet zijn ontgaan: de schrijfstijl op de Kronkelroutes social media kanalen heeft een subtiele verandering ondergaan en dat heeft een goede reden.

Binnenkort zullen wij in samenwerking met Ligier Group Benelux een groter publiek gaan aanspreken en horen onze zuiderburen er ook bij. Dus spreken wij zowel de Nederlanders als de Belgen in het Nederlandse en Vlaamse taalgebied aan met u, zo hoort dat.

Speciaal voor de Belgische volgers, op de nieuwe Belgische website zal vanaf nu het Belgische brommobielnieuws worden getoond. Die website kunt u vanaf vandaag vinden op www.kronkelroutes.be. Bij de inhoud van alle websites zullen meer mensen uit elk taalgebied betrokken worden voor de inhoud en redactie.

Want er is nog meer nieuws te melden, we gaan ook in Luxemburg brommobiel nieuws en informatie brengen met een speciale website voor dat prachtige land! Daarover leest u binnenkort meer maar de inmiddels aangepaste social media kanalen laten in de tussentijd al wat zien.

Ik wens u allemaal een fijn weekeinde!