Ik laat het zien!

Onder een prachtig nazomerzonnetje in de blauwe lucht reed ik vanochtend naar het bedrijf dat de kleuren van mijn website op mijn brommobiel zou zetten: René’s Productions.

En zo helder blauw als de lucht, zo krachtig is het resultaat: Kronkelroutes – voor jouw brommobiel staat op de brommobiel. En natuurlijk met reclame voor ons favoriete merk en onze samenwerkingspartner: Ligier Group Benelux, een afspraak die ik maar al te graag nakom.

Wat is er nou zo leuk aan reclame rijden?

Toen ik een vriend deze week over mijn afspraak vertelde was dat zijn vraag. En daar wil ik best wat over vertellen, best interessant namelijk. Iedereen in mijn omgeving weet dat ik het erg leuk vind om in een brommobiel te rijden, het heeft mij heel erg veel vrijheid opgeleverd en mijn leefwereld vergroot. Ik zeg dat niet zomaar, voor mij geldt wat voor veel mensen geldt die een brommobiel kopen: het geeft je vrijheid terug. En omdat ik deze website met passie onderhoud laat ik die graag zien zodat meer mensen te zien krijgen dat die vrijheid veelzeggend is.

Behalve nieuwe vrijheid heb ik ook -eigenlijk voor het eerst in mijn leven- een heel nieuwe ervaring opgedaan: ik heb mensen ontmoet die in mij geloven, die in het doel waar ik voor werk geloven en die mij en dat doel toejuichen en met mij samenwerken om er bekendheid aan te geven, dat zijn de mensen van Ligier Group Benelux. Dus eigenlijk moet ik hierboven zetten: Wij laten het zien!

Iedereen heeft zijn talent

Ikzelf zou het niet zo perfect kunnen, wacht even, ik zou het helemaal niet kunnen. Daarom heeft René’s Productions ook deze brommobiel weer voorzien van Glossy Full Colour belettering met prachtig blauw in het logo dat ik bewust heb gekozen: het staat voor de blauwe lucht en vrijheid. Het resultaat mag er zijn, de reclame is welverdiend. Bedankt René, het was een topmiddag!