Je krijgt het van ons!

Kronkelroutes groeit flink, dat merkten we vanmiddag toen de JetPack monitor ons feliciteerde met 100.000 bekeken pagina’s in de afgelopen twee jaar.

In de komende jaren willen we nog verder groeien en iedereen bereiken met een brommobiel en daar werken we steeds harder aan. Wat wij ook graag zien groeien is het aantal Kronkelroutes op deze website en dus is het tijd om bij deze mijlpaal een cadeautje te geven als beloning.

De brommobiel is populair


De brommobiel wordt steeds populairder en staat in de belangstelling, Jade Anna, de bekende vlogger, vriendinnetje van Gio en influencer bijvoorbeeld heeft er een.

Nu ook de populaire rapper Yes-R zo’n knappe Ligier JS60 rijdt blijft die zin van een van zijn liedjes lekker hangen, al was het alleen al omdat zijn muziek heel vaak aan staat in mijn eigen brommobiel: Je krijgt het van ons! Er is zelfs een afspeellijst in Spotify waar hij in staat, zoek ‘m maar eens op.

KRONKELROUTES!, je krijgt het van ons!

Wij gaan vanwege 100.000 bekeken pagina’s onze laatste twee exemplaren van het populaire KRONKELROUTES! boekje weggeven en die gaan we verloten onder de inzendingen.

En grijp je mis? De daaropvolgende vijf beste inzendingen krijgen een Gelamineerd overzicht verkeersborden thuis gestuurd. Gratis!

Wat moet je er voor doen?

Dat is niet zo moeilijk, je maakt een Kronkelroute van minimaal 10 km bij jou in de buurt die nog niet op onze website staat. Een kronkelroute waarvan jij 100% zeker weet dat je met jouw brommobiel daar mag rijden.

Hoe doe je dat?

Op deze website staat heel veel informatie om dat te kunnen doen, bijvoorbeeld in het artikel Hoe plan je veilig jouw route? waarin ook filmpjes staan en uitleg. En wat dacht je van dit blog waarin staat hoe je de route uitzet in Google Maps?

Stuur jouw Kronkelroute op naar redactie@kronkelroutes.nl en wie weet win jij wel!