Kemp Rijopleidingen, voor jouw groene rijles (advertorial)

Bij rijlessen denk je al snel aan spanning, zenuwen en ingewikkelde rijlessen door een grote stad. Natuurlijk moet je daar op voorbereid zijn maar ervaring krijg je door veel te oefenen. Bij Kemp Rijopleidingen leer je dat in een vertrouwde omgeving dus hoef je niet zenuwachtig te worden. En nog leuker, je leert het groen! Groen staat voor schoon en bij Kemp leer je brommobiel rijden in een heerlijk stille elektrische Aixam waardoor jij je nog beter kan concentreren.

De praktijkopleiding wordt bij rijschool KEMP Rijopleidingen in Lelystad gegeven, op het eigen afgesloten oefenterrein kan je met jouw rijinstructeur alle oefeningen voor het praktijkexamen AM4 doen. Ook het praktijkexamen wordt op dit eigen terrein door het CBR afgenomen. Natuurlijk kan je er mee kennismaken door eerst een proefles te volgen. Voor de rijlessen wordt een elektrische Aixam E-Coupe GTI ingezet welke is voorzien van ABS, achteruitrijcamera en parkeersensoren wat helpt om beter te leren rijden in een brommobiel.

Voor het behalen van het AM4 hoef je ‘alleen maar’ oefeningen te doen op het besloten terrein, verkeersdeelname is daarvoor niet verplicht. Daarom is het ook mogelijk om tijdens de opleiding óf na het behalen van het rijbewijs lessen in het normale verkeer mee te doen en dat is vaak heel nuttig.

Tijdens de theorielessen die je bij Kemp volgt kan iedereen leren op welke wegen je met de brommobiel mag of juist moet rijden en welke borden speciaal voor brommobiel belangrijk zijn maar in de praktijk is dat toch nog wel verwarrend. Een paar lessen op de openbare weg met een WRM-gecertificeerde instructeur ernaast voorkomen dat je in de problemen komt.

De theorie-opleiding wordt als zelfstudie pakket aangeboden. Dit bestaat uit een gedrukt lesboek, online internet training met oefenexamens en een CBR theorie-examen. Naast een standaard theorie-examen kan er indien gewenst ook gekozen worden voor een examen met extra tijd of een individueel examen waarbij de examenvragen voorgelezen kunnen worden.

Wil je meer weten? Neem gerust contact op, ze zijn er voor je.

KEMP Rijopleidingen B.V.
Artemisweg 220
8239 DE Lelystad
E-mailadres: info@kemp.eu
Telefoon: 0320 218 080
Website: kemp.eu