Ligier brengt nieuw model uit: de JS60

Spannende geruchten circuleerden op internet waarin verteld werd dat Ligier in september een nieuw model zou aankondigen.

Links zie je een schermafbeelding van een website van de grootste dealer in Zuid Frankrijk, Caen-Sud die al ruim een week geleden de komst aankondigde met:

“Ken jij de JS50? In september wordt een nieuw model aan het aanbod van LIGIER toegevoegd …”

Ook op Facebook pagina’s van Franse dealers werd gehint naar een verrassing van Ligier: “Une belle surprise vous attend à la rentrée…” wat in het Nederlands ongeveer zoiets als “Aan het begin van het nieuwe schooljaar wacht je een verrassing…” betekent.

Helaas waren er tot vandaag nog geen foto’s bekend (nadat vorig jaar bij ons de foto’s van het zustermerk Microcar te vroeg op internet verschenen is er een strict embargo) maar wij kunnen het mooie nieuws nu niet alleen vertellen maar ook laten zien dankzij (te vroeg) verschenen materiaal uit Frankrijk: Un nouvelle Ligier.

Het nieuwe model heeft de serie JS60 als naam gekregen en is prachtig nieuw model type SUV geworden, stoer en sportief met een hoge instap. Verder is het een erg ruime brommobiel met lage, vlakke laadvloer en veel laadruimte.

De foto’s laten ook een bijzonder mooie derrière zien met nieuwe verlichtingsunits en alle carrosseriedelen zijn helemaal nieuw ontworpen en geven prachtige lijnen aan het plaatwerk.

Wij zijn heel benieuwd naar de komst van het eerste exemplaar in Nederland bij de dealers zodat we zelf de camera erop kunnen richten.

 

Jouw nieuwe Ligier JS60 koop je natuurlijk bij een erkende Bovag dealer!

En zo ziet ze er van binnen uit.

Nog een Franse dealer die ‘per ongeluk’ de foto’s een dag te vroeg heeft laten zien (klik voor grote afbeelding).