Ligier Pulse 4 nu ook in Nederland te koop

Een tijdje geleden berichtten wij al over de toekomstplannen van Ligier om in het komende jaar een elektrische brommobiel te ontwikkelen die aan de vraag zal voldoen voor schoon individueel vervoer met een goede actieradius.

Veelbelovend

Dat dit niet alleen veelbelovend is voor kwaliteit maar ook een zekerheid is kan je opmaken uit de al aanwezige gedegen kennis van elektrische aandrijving bij de fabrikant, zij zijn namelijk al enige tijd actief in dit segment onder de merknaam Ligier Professional.

De Ligier Pulse 4 is ook heel geschikt voor particulieren

Hoewel Kronkelroutes.nl zich voornamelijk richt op de brommobiel in haar klassieke vorm voor particulieren is het bij ons bekend dat deze soms bewust kiest voor de bedrijfsvariant. Bedrijven zetten deze voertuigen in voor de zogenaamde last mile delivery in woonplaatsen waar verbrandingsmotoren geen plek meer hebben maar ook een aantal brommobilisten kiest niet alleen bewust voor de 45km auto maar wil daar graag ook meer ruimte voor bagage in om bijvoorbeeld gereedschap mee te vervoeren.

Voor hen is er nu de Ligier Pulse 4, een elektrische brommobiel met mogelijkheden voor laadbak, een bestelbus variant en nog veel meer mogelijkheden op zowel een korte als langere wielbasis.

Nu ook in Nederland

Voor zowel bedrijven als particulieren is er goed nieuws, de eerste dealer die dit handige en veelzijdige voertuig in Nederland aanbiedt is GT Mobility in Dronten. En ben je net zo benieuwd geworden als wij? Zij kunnen je alles vertellen over de mogelijkheden van deze opvallende en vooral schone elektrische ‘brommobiel met ruimte’. Ze kunnen je trouwens ook alles van de ‘gewone brommobiel’ laten zien.

Bekijk ook de mogelijkheden van de Ligier Pulse 4 in het filmpje hieronder.