Linzda, het nieuwe elektrische antwoord op brommobiel rijden

In Duitsland rijden ze al rond, de Linzda M3 elektrische brommobiel. Volgens de website van dit nieuwe merk is het uit China geïmporteerd en moet het de volgende stap zijn in schoon ‘brommobielen’.

De Linzda M3 komt in Duitsland uit in twee 45km/u uitvoeringen, de M3 en de M3-4 welke een vierpersoons versie is die ook in een 80km/u smaak zal worden aangeboden. Alleen de eerste versie zal interessant zijn voor de Nederlandse markt omdat er hier geen passagiers mogen worden meegenomen behalve op de rechterstoel.

Op de website wordt aangegeven dat de actieradius 100-120km zal zijn en dat is best aardig voor een elektrische brommobiel. Wij laten deze hier zien met de door de importeur vrijgegeven foto’s.

Binnenkort is deze elektrische brommobiel ook in Nederland te koop onder de naam Big MIKE, prijzen en andere informatie is op dit moment nog niet bekend maar zal ongetwijfeld op termijn vermeld worden op de website van Staal Electric Cars Amsterdam.

Meer informatie kan je vinden op de website van de importeur voor Nederland http://www.staalelectriccars.nl.

De Linzda is een electrische brommobiel die wordt geproduceerd door CNEBIKES Co. Ltd. in Changzhou in China en heeft een CEE certificaat waardoor er legaal in gereden mag worden in Europa.

Aandrijving: via de achterwielen
Accu: 60V 120Ah
Reikwijdte op een lading: 100-120 km

Delen:

Geef een reactie