UPDATE: Nederlands bekendste brommobielrijder Aart Staartjes overleden bij ongeval

UPDATE zondag 12 januari 2019

Aart Staartjes overleden na ongeval met brommobiel.

Zojuist maakte de NOS bekend dat vandaag op 81-jarige leeftijd Aart Staartjes is overleden door verwondingen als gevolg van het ongeval afgelopen vrijdag.

Wij wensen zijn vrouw Hanna, zijn kinderen en verdere familie, zijn vrienden en de mensen met wie hij heeft gewerkt heel veel sterkte met dit verlies.


BREAKING zaterdag 10 januari 2019

Aart Staartjes – YouTube Screenshot

Nederlands bekendste brommobiel Aart Staartjes is op 10 januari 2020 gewond geraakt bij een ongeval waarbij hij uit zijn brommobiel geslingerd is.

De inmiddels 81-jarige Meneer Aart uit Sesamstraat werd aangereden op de Harlingerstraatweg in Ljouwert in Friesland en werd afgevoerd naar het ziekenhuis in de Friese hoofdstad zo vertelt de website van Omrop Fryslân. Bij het ongeval kwam een trauma helicopter ter plaatse.

De acteur, die eerder optrad in De Stratemaker op Zee Show, J.J. De Bom voorheen De Kindervriend en De Film van Ome Willem, woont sinds een aantal jaren in Dronryp en was op bezoek in Leeuwarden. Het is op dit moment nog niet bekend hoe ernstig de verwondingen van Aart Staartjes zijn, we houden onze lezers vanzelfsprekend op de hoogte van de ontwikkelingen*.

* Dit bericht wordt later aangevuld.