Nieuwe modellen Microcar nu te koop bij Bebro (advertorial)

Op 16 september werden door de fabrikant Ligier Group in Frankrijk nieuwe modellen van Microcar gepresenteerd. Inmiddels zijn deze modellen bij Bebro Brommobielen B.V. in Hoevelaken te koop.

Over de nieuwe M.Go X berichten wij al even geleden, deze was het weekeinde vóór de officiële presentatie in Frankrijk al te zien op een festival en onder andere op Facebook waren diverse foto’s te zien gemaakt door bezoekers. Hieronder zie je de officiële door de fabrikant verstrekte afbeeldingen.

De nieuwe M.Go is beschikbaar in twee uitvoeringen, de X en de Plus en in vijf nieuwe lakkleuren.

Microcar M.Go X

Opvallend is dat de forse bull bar is verdwenen op de volledig vernieuwde voorzijde en er nieuwe velgen beschikbaar zijn. Nieuwe rode accenten zijn de zien in onder andere de daklijsten en spiegels en carrosseriedelen sluiten naadloos op elkaar aan.

Net als de overige nieuwe modellen is de opvolger van de Highland te koop met twee smaken motoren: Progress en DCI. Jouw verkoper kan je hier meer over vertellen.

Microcar M.Go Plus

De M.Go Plus wordt waarschijnlijk de opvolger van de Dynamic versie en heeft ook een nieuwe neus gekregen maar met een kleinere luchtinlaat.


(Advertentie)
Voor probleemloos rijden koop je jouw brommobiel bij een erkende Bovag dealer!

Maar er is meer nieuws. Naast de hierboven beschreven nieuwe modellen brengt de fabrikant nóg een nieuw model uit, de Microcar Dué Plus.

Microcar Dué Plus

Ook de Dué Plus heeft net als de M.Go Plus dezelfde nieuwe neus gekregen en is naar verwachting de vervanger voor het Dynamic model uit de huidige reeks.

Wanneer te koop?

Bij Bebro zullen de nieuwe modellen binnenkort te zien en te koop zijn in de showroom tijdens de Brommobiel Kennismakingsdagen. Prijzen zijn bij de officiële aankondiging door Microcar Nederland nog niet bekend gemaakt maar ook daar over kan jouw verkoper je informeren.


Deze advertorial wordt je aangeboden in samenwerking met:

Bebro Brommobielen B.V.
Drs W. van Royenstraat 21
3871 AN HOEVELAKEN
WhatsApp: 06 121 81 378
Telefoon: 033 25 80 466
E-mail: info@bebro.nl
Je vindt Bebro ook op:
Facebook Website Instagram YouTube