Nu ook weer petjes in de webwinkel!

Regelmatig krijg ik de vraag: Heb jij nog van die petjes te koop en kan ik er eentje los bestellen?

Tot ongeveer een jaar geleden waren ze op voorraad in onze webwinkel, kleurige polo’s en petjes. Maar met de Corona pandemie viel de verkoop een beetje stil en was (geheel toevallig) ook de kleine voorraad op.

In de afgelopen weken heb ik bij diverse leveranciers offertes opgevraagd voor petjes en het resultaat is een best wel vriendelijke verkoopprijs voor zwart petjes met logo opdruk en slogan.

Vind de petjes hier in de webwinkel!

Ik heb inmiddels een aantal exemplaren van zowel een luxe 5 panel canvas cap als het goedkoopste polyester model binnen om de kwaliteit en de bedrukking te bekijken en dat ziet er echt goed uit. De canvas uitvoering met een faux suede cap is te koop voor €29,50 exclusief verzendkosten.

De petjes zijn nu in canvas, katoen en polyester uitvoeringen, met respectievelijk een riempje, gesp en klittenband sluiting, te koop in de webwinkel op deze website.

De petjes in diverse uitvoeringen zullen uitsluitend in zwart met logo én slogan te koop zijn in de webwinkel, net zoals het voorbeeld links bovenaan dit bericht.