Over deze website en een woordje over de grens spreken

Het zal jullie de afgelopen dagen vast niet zijn ontgaan dat er een paar pagina’s in andere talen zijn bijgekomen, dat is ook gecommuniceerd via onder andere onze Instagram account.

In het afgelopen jaar zijn er steeds meer buren van over de grens gaan meekijken en dat is altijd leuk, een beetje internationale aandacht.

Daarnaast hebben wij vorig jaar een nieuwe samenwerkingspartner gevonden die de Benelux bedient, Ligier Group Benelux. In dit gebied worden over het algemeen de drie talen Nederlands, Frans en Duits (Lëtzebürgisch) gesproken.

Nu is het natuurlijk handig als die buitenlandse bezoekers ook weten waar het op deze website over gaat dus zijn er naast het Engelse About ook pagina’s in het Duits en Frans bij gekomen en kunnen mensen uit die taalgebieden hun vragen in hun eigen taal aan ons stellen.

Wij blijven ons hier vooralsnog op Nederland concentreren voor wat betreft navigatie en nieuws. En heb jij een vraag? Stel hem gerust, dat mag ook gewoon in het Nederlands op redactie@kronkelroutes.nl en vlaamsevragen@kronkelroutes.be.


(Advertentie)
Bekijk de nieuwste Ligier JS60 op www.ligiergroup.nl