Samenwerking met Ligier Group Benelux

Goed nieuws, we gaan samenwerken!

In de afgelopen tijd hebben wij -de mensen van de grootste importeur voor Ligier en Microcar en ik- met succes aan tafel gezeten voor een intensieve samenwerking op deze en diverse andere websites en bij de bij Ligier Group Benelux aangesloten dealers in het land.

Samenwerking

Wat gaan we doen? De samenwerking houdt onder andere sponsoring in, adverteren op mijn website maar ook het geven van workshops over navigeren met een brommobiel in het Nederlandse verkeer en het uitzetten van toerritten voor de klanten van diverse dealers. En natuurlijk blijven we samen nadenken over nieuwe mogelijkheden om de doelgroep te informeren over brommobielen.

Nieuw materiaal

Verder zal er nieuw drukwerk ontworpen worden en zal dit inclusief het populaire overzicht met verkeersborden voor brommobielen zowel op mijn website als bij de Ligier en Microcar dealers worden aangeboden. Op die manier kan de brommobilist en de potentiële kopers beter worden geïnformeerd worden.

Workshops en toerritten

Spannende nieuwe dingen om te gaan doen dus waarvoor ik door Nederland bij dealers mensen ga vertellen dat het erg leuk is om met een brommobiel te rijden en aan jongeren en senioren en iedereen er tussen in die interesse heeft ga uitleggen hoe je het beste kan navigeren op het wegennet in Nederland.

Agenda

De nieuwe activiteiten zijn binnenkort te vinden in de agenda op onze website. Natuurlijk moeten we overeenkomstig de richtlijnen van het RIVM daarmee wachten tot de Coronacrisis voorbij is maar als het zo ver is zullen wij je op deze plek informeren over wanneer en waar je terecht kunt voor de workshops en toerriten. Wordt vervolgd dus …

We vieren het met vier nieuwe achtergrondjes voor jouw mobiele telefoon

Klik op de afbeeldingen om ze te downloaden.