Schrijvers gevraagd

Voor onze website Kronkelroutes.be zijn wij op zoek naar schrijvers die de Franse taal perfect beheersen en willen schrijven over de brommobiel in België.

Voor deze functie is het essentieel dat u bekend bent met het gebruik van de brommobiel in België en alle verkeersregels aldaar kent en u alles weet van de situatie van brommobilisten in België.

Bent u helemaal enthousiast over de brommobiel en wilt u daar graag over vertellen dan hebben wij u nodig! Het betreft een vrijwilligersfunctie waarbij u wekelijks minimaal één artikel schrijft dat na controle door een redacteur gepubliceerd wordt. U zoekt hiervoor het nieuws zelf op en benadert actief de dealers voor informatie over al het nieuws met betrekking op brommobielen.

Hoe wordt u schrijver op Kronkelroutes.be? U schrijft een e-mail naar redactie@kronkelroutes.nl waarin u kenbaar maakt te willen schrijven voor ons. Natuurlijk helpt voorgaande ervaring maar dat is geen vereiste, belangrijk is dat u foutloos artikelen kunt schrijven over brommobielen die makkelijk te lezen zijn.