Stuur jouw Kronkelroute in en ontvang gratis een onderzetter!

Stuur jouw Kronkelroute in en ontvang gratis een leuke onderzetter! *

Wij zoeken altijd nieuwe routebeschrijvingen voor de rubriek Kronkelroutes. Kijk even hier voor een voorbeeld van de routebeschrijvingen zoals ik die wil gebruiken op deze website.

Wil jij een Kronkelroute met ons delen? E-mail jouw complete routebeschrijving en schermafbeeldingen van je routeplan (TomTom of Google Maps) en ontvang gratis een leuke onderzetter!

Voor Nederland én België

Jouw Kronkelroute mag in Nederland of België liggen en omdat er voor België nog geen enkele Kronkelroute beschikbaar is wil ik vooral alle brommobilisten daar oproepen om ook mee te doen.

Lees ook de voorwaarden hieronder, alleen routebeschrijvingen die hieraan voldoen komen in aanmerking voor de prijs.

De voorwaarden:

  • Alleen routebeschrijvingen die op deze website worden gepubliceerd worden doen mee
  • De routebeschrijving moet volledig en goed omschreven zijn in de stijl van de al gepubliceerde Kronkelroutes op deze website
  • De route moet langs wegen gaan waar brommobielen overeenkomstig de verkeersregels mogen rijden
  • Alleen complete routebeschrijvingen van 30 kilometer of langer komen in aanmerking voor een gratis onderzetter
  • In de routebeschrijving moet een lijst staan met de namen van de wegen waarlangs gereden wordt
  • De beschrijving moet voorzien zijn van schermafbeeldingen van een navigatie app, bijvoorbeeld Google Maps, Garmin, Waze of een andere app

Natuurlijk is het leuk als je een dashcam videoregistratie van de rit meestuurt maar dat is niet noodzakelijk en het is ook geen voorwaarde.

Voor het inzenden van je Kronkelroute kan je gebruik maken van WeTransfer om jouw videobestand(en), afbeeldingen en routebeschrijving te versturen. Stuur het resultaat naar e-mailadres  redactie@kronkelroutes.nl.

* Zolang de voorraad strekt