Vandaag schijnt de zon

Ok, het is een wat vreemde merknaam maar het is wel een mooie gedachte, van elektrisch rijden gaat de zon weer schijnen. In Nederland zullen we waarschijnlijk nog heel even moeten wachten op deze nieuwe verschijning want er is nog geen importeur.

Maar als het dan zo ver is dan gaat de zon schijnen, op allerlei manieren volgens de website van de fabrikant, Today Sunshine. Een reikwijdte van 198 kilometer op een lading, air conditioning, het gevoel van een SUV en vooral: Zero Emission. Tijd dus om deze nieuwe brommobiel hier even in het zonnetje te zetten.

En ook het interieur mag er zijn: een luxe afgewerkt dashboard met een 2 DIN scherm voor multimedia en navigatie, Apple CarPlay en informatie en elektrisch bedienbare ramen.

(Afbeeldingen © Today Sunshine China)

Net als de Linzda waar we eerder over schreven komt dit voertuig uit China. Of en wanneer deze brommobiel in Nederland te koop zal zijn is vooralsnog onbekend maar informatie is aangevraagd, wordt ongetwijfeld vervolgd.

Website Italië: http://todaysunshine.it

Today Sunshine is de Engelse merknaam voor het Chinese Jinri Yangguan. Het is eigendom van Zhejiang Sunshine New Energy Vehicle Industry Corporation based in de stad Taizhou in de provincie Zhejiang.

De naam van deze brommobiel wordt uitgesproken als Mi-ne, M1, Mine wat weer refereert aan Mini. Mine = 咪呢 en Mini = 迷你 (Mi-ni).

Delen:

Geef een reactie