Vandaag schijnt de zon

Today Sunshine. Ok, het is een wat vreemde merknaam maar het is wel een mooie gedachte, van elektrisch rijden gaat de zon weer schijnen. Net als de Linzda waar we eerder over schreven komt dit voertuig uit China en het is te koop in Nederland bij Riminicars onder hun eigen merknaam Riminicruiser M1.

En als er dan mee rijdt dan gaat de zon op allerlei manieren schijnen volgens de website van de fabrikant. Een reikwijdte van 198 kilometer op een lading, air conditioning, het gevoel van een SUV en vooral: Zero Emission. Tijd dus om deze nieuwe brommobiel hier even in het zonnetje te zetten.

En ook het interieur mag er zijn: een luxe afgewerkt dashboard met een 2 DIN scherm voor multimedia en navigatie, Apple CarPlay en informatie en elektrisch bedienbare ramen.

(Afbeeldingen © Today Sunshine China)

Website Italië: http://todaysunshine.it

Today Sunshine is de Engelse merknaam voor het Chinese Jinri Yangguan. Het is eigendom van Zhejiang Sunshine New Energy Vehicle Industry Corporation based in de stad Taizhou in de provincie Zhejiang.

De naam van deze brommobiel wordt uitgesproken als Mi-ne, M1, Mine wat weer refereert aan Mini. Mine = 咪呢 en Mini = 迷你 (Mi-ni).