Verbeterde Italiaanse smaak voor Casalini

Chi va piano va sano e va lontano“, Wie langzaam gaat, gaat gezond en ver, een Italiaans gezegde.

Ook van Casalini is aan het begin van deze lente een klein beetje nieuws te melden.

Het model 550 GranSport voor 2021 laat weliswaar geen vernieuwingen zien in configuratie maar je kan deze wel in  nieuwe kleurencombinaties zoals rood en donkerblauw metallic kleuren bestellen en die laten ze maar al te graag zien op hun YouTube kanaal.

Doorgaans is het een beetje stil op dat kanaal van de luxe Italiaan met een lange geschiedenis en dat zorgt meestal voor iedereen die er op zit te wachten voor een verrassend resultaat als er dan ook echt iets nieuws te zien is.

Het aanbieden in twee kleuren is toch wel iets typisch Italiaans en je moet er van houden. De echte fans gaan even op de website kijken om te zien of hun favoriete kleurencombinatie ook binnenkort op de Nederlandse weg gezien kan worden.

De online configurator op de website van de fabrikant (helaas geen Nederlands maar wel een optie voor Engels) kan je daarbij helpen.

Voor meer informatie zal je moeten informeren bij je dealer of bij de importeur voor Nederland, Stokhof import in Emst. Contactgegevens vind je hieronder.

Stokhof Import
Hoofdweg 13
8166 AC  Emst
0578-661998