Verkeersbericht: werkzaamheden aan de Rijksstraatweg bij Breukelen

Provincie Utrecht voert groot onderhoud uit aan de Rijksstraatweg (N402). Het gaat om het deel tussen de bebouwde komgrens bij Breukelen en de Bloklaan (N403) in Loenen aan de Vecht.

De werkzaamheden starten op 11 juli en duren tot en met 3 september 2022. In die periode is de weg afgesloten voor doorgaand verkeer.

Opgeknipt in fasen

Om Breukelen, Nieuwersluis en Loenen tijdens de werkzaamheden zo bereikbaar mogelijk te houden, is het werk opgeknipt in 7 fasen. Zo wordt er niet overal tegelijkertijd gewerkt. De aannemer werkt 6 dagen in de week vanaf 05:00 uur ’s ochtends tot 23:00 uur ’s avonds.

Omleidingsroutes en bereikbaarheid

Nieuwersluis is in de eerste 3 weken alleen vanuit Loenen aan de Vecht te bereiken, in de laatste 5 weken alleen vanuit Breukelen. Met je brommobiel kan je eventueel via het Zandpad (verhard) rijden aan de rechteroever van de Vecht. Hoewel je daar mág rijden is het in principe een smalle ventweg en daarna een breed fietspad waar je met je brommobiel te gast bent. Hieronder kan je zien hoe dat rijdt (vanaf 1:45:41 uren/minuten).

Met dan aan Rebecca Smit van Brommobiel Adventures voor het melden.