Verkeersregels voor brommobielen nu gratis in de Apple Book Store!

Met Kronkelroutes.nl zet ik mij in voor de brommobilist en dat doe ik met heel mijn hart en passie. Dat doe ik omdat er op social media nog steeds heel veel vragen worden gesteld over hoe iemand van A naar B moet rijden met zijn of haar brommobiel en ook omdat ik het persoonlijk erg veel voldoening vindt geven om al het nieuws over brommobielen te verzamelen op één plek, deze website.

Ik ben er trots op dat ik in de voorgaande jaren daar veel mee heb bereikt maar we zijn er nog niet, er is nog veel te doen.

Navigatiesoftware is nog een brug te ver

Zo wil ik de leveranciers van navigatiesoftware ertoe bewegen om ook versies te maken die geschikt zijn voor de brommobiel, filteren op Autoweg, Autosnelweg en provinciale wegen met een C9 verkeersbord. Dat lijkt simpel maar het is kennelijk nog steeds te gecompliceerd voor bedrijven als TomTom, Waze, HERE Technologies en dergelijke.

Gratis eBook met verkeersregels

Om het de brommobilist ondertussen wat makkelijker te maken heb ik een handig eBook geschreven, Verkeersregels voor brommobielen, dat gratis is te downloaden in de Apple Book Store. Volg de link hier of klik op de afbeelding boven in dit bericht om het op je iPhone of iPad te krijgen.

Voor dealers

Ben jij dealer van brommobielen en merk je bij een klant dat er een wens is om de regels beter te leren kennen, wijs ze gerust op het bestaan van dit handige eBook. Het kost niets.

Ook voor Android

Android gebruikers kunnen het eBook ook downloaden, via deze link.