Voorwaarden voor de actie Win een Total HappyFuel Card aangepast

Sinds we met deze website begonnen zijn is het mogelijk om je eigen Kronkelroute in te sturen en zo mee te doen aan de win-actie Win een Total HappyFuel Card. Ondanks dat er enthousiasme was om mee te doen kwamen er toch maar mondjesmaat nieuwe bijdragen bij ons binnen.

Hoe dat komt? Wij hadden die vraag eerder moeten stellen blijkt nu. Hoewel wij zelf onze Kronkelroutes voorzien van videomateriaal beschikt natuurlijk niet iedereen over een dashcam, dat hadden wij ons eerder moeten beseffen dus hebben wij de actievoorwaarden aangepast.

Om mee te doen aan de win-actie is het niet noodzakelijk om je inzending van een dashcam registratie te voorzien, het mag natuurlijk als je wel over zo’n dingetje in je brommobiel beschikt en wil je er misschien toch eentje aanschaffen dan is dit blog handig.

Wij nodigen jullie dus opnieuw uit om Kronkelroutes in te sturen zodat door heel Nederland beginnende brommobilisten beter en veiliger van A naar B kunnen rijden en met meer zelfvertrouwen op weg kunnen.